Uutiset

uutisarkisto »

Perjantaina Mikkelin jäähallissa pelattu Tommi Kovasen The Game For Life-jäähyväisottelu Tommim Boja vastaan Rauman Lukko sai arvoisensa päätöksen kun illan isäntä, maestro Kovanen ratkaisi ottelun omilleen loppulukemin 7-6.

Kovasen keräämän Tommim Boja-joukkueen riveissä esiintyivät muun muassa NHL-tähdet M...

Puolustaja Ilkka Mikkola toimii alkavalla kaudella 2014-15 Rauman Lukon kapteenina. Varakapteenin ”A”-kirjainta rinnassaan kantavat menneellä kevätkaudella virkaatekevänä kapteenina pelannut Harri Tikkanen, koko Liigan pistepörssin voiton viime kaudella nimiinsä kirjannut Ville Vahalahti sekä paluumuuttaja, maailman...

Rauman Lukon hyökkääjä Joni Nikolle suoritettiin keskiviikkona leikkaus, jossa selvisi myös miehen sairasloman pituus. Nikkoa ei lähtökohtaisesti nähdä alkavalla kaudella tositoimissa, sillä toipumisajaksi on arvioitu peräti 6 – 9 kuukautta.

Joni Nikko oli sivussa myös edelliskaud...

Rauman Lukko ja puolustaja Mikko Kousa ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen. Kousa korvaa uransa lopettamaan joutuneen Jyrki Välivaaran.

Lahtelaislähtöinen, 26-vuotias Kousa kiekkoili päättyneellä kaudella Helsingin Jokereissa.  Kovan laukauksen ja hyvän luistelun omaava kiekoll...

Rauman Lukon hyökkääjä Joni Nikko on loukkaantunut kesäharjoituksissa ja edessä on leikkaus. Toipumisajasta ei luonnollisesti ole vielä tietoa, mutta se selviää leikkauksen jälkeen.

Twittter

twiitit »

Panoraamat

panoraamat »