Uutiset

uutisarkisto »

Rauman Lukko vahvistaa keskushyökkääjäosastoaan Henrik Koivistolla. Sopimus on kaksivuotinen.

Keravalta lähtöisin oleva Koivisto oli viime kaudella Mestis-joukkue Kiekko-Vantaan sopimuspelaaja, mutta otteluita lohipaidassa kertyi vain 14, tehopistein 6+9, sillä Koivisto pelasi suu...

Laitahyökkääjä Olavi Vauhkonen vahvistaa Lukon joukkuetta seuraavat kaksi kautta. Isokokoinen, 194 senttinen ja 111 kiloinen Jokerit-kasvatti saapuu Raumalle menneen kauden pronssiotteluvastustaja Lappeenrannan SaiPasta.

Olavi Vauhkonen debytoi kasvattajaseuransa riveissä, Liigass...

Hyvät Lukon kausikorttilaiset kaudelle 2014-2015, Lukon naisten Superpesis-kausikortit ovat nyt noudettavissa Rauman Lukon toimistolta osoitteesta Kuninkaankatu 3. Lukko pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Topteam-Areenalla 14.5. klo 18.00, jolloin vastaan asettuu Lapuan Virkiä.

Lukko...

Hyökkääjä Janne Lahti siirtyy ensi kaudeksi Rauman Lukkoon, sopimus on kaksivuotinen.

31-vuotias Lahti on HPK:n kasvatti ja debytoi SM-liigassa kaudella 2001-02. Viimeiset vuodet mies on pelannut Helsingin Jokerien riveissä. Kovana maalintekijänä tunnetun Lahden paras talvi on täh...

Rauman Lukko ja Jesper Piitulainen ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan 22-vuotias savonlinnalaishyökkääjä kantaa lehväslukkoa rinnuksissaan seuraavat kaksi kautta.

172 senttinen ja 76 kiloinen Piitulainen on pelannut kahden viimeisen kauden aikana Lappeenrannan SaiPan...

Facebook

facebook »

Twittter

twiitit »

Lounaslista

  • BROILER-KOOKOSKEITTOA (L,G)
  • POSSUN ULKOFILEETÄ (L,G), MADEIRAKASTIKETTA (L,G)

Lukkoshop

lukkoshop »

Sininen lehväs-pipo
20.00 € Lisätietoja »

Nummelin T-paita
20.00 € Lisätietoja »

Panoraamat

panoraamat »