Kolme miestä lainalle Sportiin

20.11.2012, 10:00

Rauman Lukon ja Vaasan Sportin yhteistyö jatkuu tällä viikolla. Lukko lähettää liigaryhmästään kolme miestä eli hyökkääjät Jere Laaksosen ja Eero Elon sekä puolustaja Jesse Virtasen Sportin Mestis-joukkueeseen, joka kohtaa keskiviikkona Lempäälän Kisan Vaasassa. Kolmikosta Virtanen on mukana vielä lauantainakin, kun Sport pelaa Keravalla HC Keski-Uusimaata vastaan.

- Pojille haetaan peliaikaa mahdollisimman kovista otteluista. Mestis on tällä hetkellä erittäin hyvätasoinen sarja, josta hyppy SM-liigaan ei ole enää kovinkaan suuri, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo sanoo.

21-vuotias Jesse Virtanen on pelannut tällä kaudella SM-liigassa kahdeksan ottelua tehoin 0+0. Saman ikäisellä Jere Laaksosella liigapelejä on takana seitsemän ja tehot ovat toistaiseksi vielä samat kuin Virtasellakin. 22-vuotias Eero Elo on puolestaan onnistunut saalistamaan 14 ottelussa yhden maalin ja yhden maaliin johtaneen syötön.

Jere Laaksonen pelasi Sportin paidassa kaksi Mestis-ottelua jo viime viikolla. Toisessa ottelussaan Mikkelin Jurureita vastaan hän saalisti tehot 1+1. Samassa Sportin 5-2 voittoon päättyneessä pelissä toinen lainalukkolainen eli Aki Kangasmäki teki komean hattutempun.