Uutiset

uutisarkisto »

Rauman Lukko ja Tampereen Tappara kohtasivat back-to-back harjoitusotteluidensa toisessa näytöksessä torstaina 21.8 Raumalla. Edellinen ottelu päättyi Tampereen eduksi, mutta raumalaiset ottivat tällä kertaa niskalenkin ja ottelu päättyi lopulta Lukon voittoon 4-0.

-Eilen oltiin vähän huonompia erikoistilanteissa, mutta tänään vastustaja...

Champions Hockey League, tutummin CHL starttaa Lukon osalta huomenna perjantaina 22.8. Nottinghamissa paikallisen Panthersin vieraana. Panthers pääsi mukaan niin sanotulla villillä kortilla ja paikka uudessa sarjassa on sekä joukkueelle että englantilaiselle jääkiekkoilulle hyvä näyteikkuna.

...

Rauman Lukon A-nuoret kohtasivat keskiviikkona 20.8. Tampereella Tapparan, joka oli lopulta vahvempi lukemin 4-1.

-Ottelu ratkesi erikoistilannepelaamiseen. Ensimmäinen erä oli tasaista, mutta toisessa erässä Tappara teki maalin omalla ylivoimallaan, mutta myös meidän ylivoimalla, kertoo valmentaja Timo Saarikoski.

Maalinteossa ra...

Lukon ottelut Kivikylän Areenalla kuvaava Elmeri Elo hakee avustajaa CHL:n alkusarjan kotiotteluihin. Avustajan työtehtävät ovat pääsääntöisesti erätauolla suoritettavia työtehtäviä.

Kokemusta valokuvauksesta ei tarvitse olla, mutta on tärkeää, että hallitset Macin käytön ja engla...

CHL:n ottelut lähettävä MTV kuvaa kaikkien uuteen liigaan osallistuvien suomalaisjoukkueiden kotikaupungeissa videot, joissa kannattajat ovat pääosassa. Kyseistä mainosta näytetään valtakunnallisilla MTV:n kanavilla.

Raumalla kuvaukset suoritetaan huomenna torstaina 21.8. Ensimmäi...

Twittter

twiitit »

Lounaslista

  • MERILOHIFILEETÄ 8L,G), KATKARAPUKASTIKETTA (L,G)
  • BROILERIN FILEETÄ JA ROBERTIN KASTIKETTA (L,G)

Panoraamat

panoraamat »