Ravintolapalvelut

Kivikylän Areenalla toimii lounasravintola Foster's, seurusteluravintola Sandels Saluuna sekä pelien yhteydessä lukuisat muut anniskelupisteet.

Ravintola Foster's

Lounas

Ravintola Foster's on avoinna arkipäivisin 10.30 - 13.30 tarjoten kaupungin maittavimman ja runsaimman buffet-lounaan, johon sisältyy runsas kala-salaattipöytä, vähintään kaksi lämminruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoka ja kahvi. Pelipäivinä Ravintola Foster'sissa on katettuna laadukas ja monipuolinen Foster's buffet, joka vaihtelee mukaillen eri teemoja kauden aikana, kuten tex mex, itämainen, saaristo yms. Ravintola Foster'sissa on A-oikeudet ja monipuoliset valikoimat.

Foster's buffet lounaslistaan »

Ruokailut ottelun aikana

Ruokailu ennen ottelua 30€ sis.alv.

Ruokailu ennen ottelua ja pöytä käytössä myös erätauoilla (sis. 1.erätauolla kahvin ja Lukko-leivoksen) 40€ sis.alv.

 

Sandels Saluuna

Sandels Saluunan ajatuksena on tarjota maittavia grilliruokia ja pikkusuolaista urheilullisessa ympäristössä. Ruokalistalta löytyy pikku naposteltavista aina isonkin nälän vieviin hampurilaisaterioihin unohtamatta perinteisiä Siipiweikkojen Wingsejä.

Ravintolassa on A-oikeudet ja se on avoinna pelipäivinä. Sandels Saluunasa voi varata pöydät ruokineen ja juomineen etukäteen ennen peliä ja erätauoiksi.
 

Ravintolapäällikkö
Teea Junnila
040 - 481 8434
teea.junnila(a)raumanlukko.fi