Tulevana perjantaina värjätään Satakunnan taistelu sinikeltaiseksi – lue mitä kaikkea Sinikeltainen Areena-teema sisältää tänä vuonna!

11.01.2017

Tulevana perjantaina 13.1. taistellaan Kivikylän Areenalla jälleen Satakunnan herruudesta kun Porin Ässät saapuu Rauman Lukon vieraaksi. Paikallismatsia värittää vahvasti sinikeltaiset värit, sillä perinteinen Sinikeltainen Areena -teema valtaa katsomon.

Ennen ottelun alkua, joukkueiden saapuessa jäälle katsomot peittyvät sinikeltaisiin tifoihin, jotka lasketaan katsomoiden päälle. Tifot on tehty yhteistyössä Raumam Boikkatte sekä Lukon A Team- ja C1-junioreiden kanssa.

Ottelun alla palkitaan jokavuotiseen tapaan myös kuluvan kauden Sinikeltainen kannattaja, joka julkaistaan paikan päällä.

Lisäksi ennen ottelua juhlitaan Lukko-hyökkääjä Toni Koiviston keskiviikon HPK-ottelussa täyteen tulevaa 700 liigaottelun rajapyykkiä. Ottelun jälkeen huutokaupataan Sandels Saluunassa marras- ja joulukuussa käytössä olleet perinnepelipaidat, joissa on L-logo.

Ottelu on samalla myös osa Terässarjaa, joten muista käyttää sosiaalisessa median päivityksissäsi tunnistetta #TeräsLukko ja osallistut hienojen sinikeltaisten palkintojen arvontaan. Katso tästä mitä kaikkea aikaisemmat voittajat ovat saaneet palkinnoksi.

 

Lukko-Ässät perjantaina 13.1. klo 18.30, ovet auki tuntia ennen. Ottelutapahtumassa testataan 20 minuutin erätaukoja.

Osta liput Rauman Lukon ennakkomyyntipisteistä, Ticketmasterin verkkokaupasta tai lippukaupoista.