Lauantain Lukko-Ässät -ottelussa juhlitaan Eetu-ketun synttäreitä – lähde koko perheen kesken matsiin edullisilla perhelipuilla!

15.02.2017

Tulevana lauantaina 18.2. mitellään Kivikylän Areenalla kuluvan kauden runkosarjan viimeinen Satakunnan paikallistaistelu, kun Lukko ja Ässät iskevät yhteen klo 18.30. Ottelutapahtumassa juhlistetaan Eetu-ketun syntymäpäiviä.

Pörröinen ystävämme juhlii ylätorilla heti ovien auettua klo 17.30. Luvassa on Eetun puuhanurkka, jossa pääsee piirtämään Eetu-ketulle syntymäpäiväkortin, joka asetetaan Eetun syntymäpäiväseinälle. Kortin voi tehdä myös kotona ja tuoda mukana hallille.

Ensimmäisellä erätauolla Eetu-kettu tanssittaa ja leikittää lapsia Sotka Pregame-lavan läheisyydessä ja jakaa aktiivisille lapsille Kismet-patukoita. Toisella erätauolla voit käydä ottamassa selfien Eetun kanssa ylätorin leikkinurkkauksessa otteluisäntä Jabadabaduun taustaseinän edessä ja osallistua selfie-kilpailuun. Leikkinurkkauksesta löytyy aiempien otteluiden tapaan myös muun muassa pomppulinnan, pehmopallojen ammuntapiste ja pöytäjääkiekkopelit.

Syntymäpäiväsankari pudottaa myös ottelun aloituskiekon, ampuu T-paitoja katsomaan ilmatykillä Liigan mainoskatkoilla ja mediakuutiolla näytetään Eetu-ketun syntymäpäivävideo.

Eetu-kettu on myös haastattelussa Sotkan Pregame-sohvalla klo 18.10 heti molempien joukkueiden valmentajien haastatteluiden jälkeen.

 

Eetu-ketun syntymäpäivien kunniaksi tarjolla on nyt perheliput poikkeuksellisesti myös Ässät-otteluun. Voit ostaa istumapaikkaliput Satakunnan derbyyn koko perheelle edulliseen perhelippuhintaan. Jokaista aikuista kohden on mahdollisuus hankkia maksimissaan jopa viisi lasten lippua hintaan 9 euroa / kpl. Yksi aikuinen ja yksi lapsi katsovat matsia näin ollen edullisimmallaan 29 euron yhteishintaan.

Perheliput myynnissä Rauman Lukon toimistolla ja ennakkomyyntipisteissä sekä Ticketmasterin lippukaupoissa (ei verkkokauppa).

Muut liput myynnissä Rauman Lukon toimistolla tai ennakkomyyntipisteissä, Ticketmasterin verkkokaupassa tai lippukaupoissa.