Perjantain KooKoo-ottelussa aikamatka 80-luvulle – ottelun jälkeen perinnepelipaitojen huutokauppa!

08.02.2017

Tulevana perjantaina 8.2. Kivikylän Areenalla pelattavassa Lukko-KooKoo -ottelussa on luvassa jälleen aikamatkailua sinikeltaiseen historiaan, sillä illan teemana on Rauman Lukko 80-luvulla. Luvassa on muun muassa tietoiskuja seuran taipaleesta kyseisellä vuosikymmenellä ja erikoisuutena ottelutapahtumassa soitetaan poikkeuksellisesti vain 80-luvun musiikkia.

Perjantaina otetaan käyttöön myös kauden viimeiset perinnepelipaidat, jotka julkaistaan paikan päällä. Matsin jälkeen Sandels Saluunassa on huutokaupattavana kaikki tammikuussa käytössä olleet 60-luvun eli muun muassa vuoden 1963 mestaruuspaitaa mukailevat perinnepelipaidat.

Lisäksi osallistumme Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys Sylva ry:n vuoden 2017 #erätauko-kampanjaan, jossa on keskiössä syöpään sairastuneiden lasten perheet. Kampanjan ydinidea – Syöpä on kova liiga – tarjoa #erätauko – kuvaa sitä, kuinka kova taistelu syöpä on koko perheelle.

Voit tukea kyseistä kampanjaa ottelussa tai tekstiviestitse, tutustu aiheeseen lisää täällä.

 

Osta liput Rauman Lukon toimistolta tai ennakkomyyntipisteistä, Ticketmasterin verkkokaupasta tai lippukaupoista.

Huomioithan myös, että voit ostaa istumapaikkaliput koko perheelle edulliseen perhelippuhintaan. Jokaista aikuista kohden voit ostaa maksimissaan jopa viisi lasten lippua hintaan 5 euroa / kpl. Yksi aikuinen ja yksi lapsi katsovat matsia edullisimmallaan 23 euron yhteishintaan.

Perheliput myynnissä Rauman Lukon toimistolla ja ennakkomyyntipisteissä sekä Ticketmasterin lippukaupoissa (ei verkkokauppa).