Rauman Lukko palkitsi ansioituneita tapahtumatyöntekijöitään

14.03.2017

Rauman Lukko palkitsi maanantaina kauden viimeisessä ottelussa kauden 2016-17 aikana ottelutapahtumissa ansiokkaasti toimineita työntekijöitä valitsemalla vuoden toimitsijan, vuoden ravintolatyöntekijä ja vuoden järjestyksenvalvojan.

Positiivisella asenteella ja työnsä erityisen tunnollisesti hoitaneena vuoden toimitsijaksi valittiin Roosa Nissilä, ahkeruudella ja iloisella asenteellaan vuoden ravintolatyöntekijänä palkittiin Aleksi Henttonen ja vahvalla luotettavuudella ja omatoimisuudellaan vuoden järjestyksenvalvojaksi valittiin Mari Kannisto.

Lisäksi seura kiitti tehtävistään eläkkeelle siirtyvää pitkäaikaista turvallisuuspäällikkö Heikki Kymäläistä yli 17 vuoden hienosta työstä. Uutena turvallisuuspäällikkönä ensi kaudella aloittaa Jaakko Salomaa.