Osa Liiga -seuroista toivottuun yhteistyöhön - uusi lisäetu normaalihintaisiin istumakausikortteihin

04.04.2017

Osaan tulevan kauden 2017-18 kausikorttietuihin tulee merkittävä lisä, kun Lukon normaalihintaiset istumakausikorttilaiset pääsevät myös tietyillä paikkakunnilla pelattaviin vierasotteluihin veloituksetta.

Ennennäkemättömässä yhteistyössä ovat mukana Rauman Lukon lisäksi Ilves, KooKoo, Pelicans, SaiPa, TPS ja Ässät. Kyseiset seurat tarjoavat tietyn kategorian kausikorttilaisille pääsylippuja vieraspeleihin.

- Tämä on iso ja erittäin toivottu yhteistyöaskel Liiga-seurojen kesken. Tällä tavalla pystymme palvelemaan jälleen uudella hienolla tavalla toimintaamme koko kaudeksi sitoutuvia kannattajiamme, Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala sanoo.

- Tässä tempauksessa on mukana nyt kuusi seuraa ja meidän kannaltamme maantieteellisesti ajateltuna on erittäin tärkeää, että myös Ässät ja TPS ovat tässä mukana, näin pystymme tarjoamaan mahdollisuuden päästä seuraamaan myös kasitien kuumia kamppailuja sekä kotona että vieraissa.

Rauman Lukon kausikorttilaisista etu koskee normaalihintaisia istumapaikkakausikorttilaisia. Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa ja Turussa pelattaviin Lukon vierasotteluihin lippuja on tarjolla 100 kappaletta ja Porissa pelattaviin Lukon vierasotteluihin 50 kappaletta. Yhtä kausikorttia vastaan voi varata yhden lipun per ottelu, etu on henkilökohtainen.

Lippuvarauksia voi tehdä aikaisintaan viikkoa ennen ja viimeistään kaksi arkipäivää ennen kyseistä ottelua oman joukkueen toimistolle, joka tekee varaukset vieraspelin kotijoukkueelle. Liput noudetaan ennen ottelua vierasottelupaikkakunnan jäähallilta henkilöllisyystodistusta näyttämällä.