Rauman Lukko ja Sinikeltainen yhteisö mukaan Suomi 100 -ohjelmaan

13.04.2017

Rauman Lukko on mukana juhlimassa 100-vuotiasta Suomea osallistumalla Suomi 100 -ohjelmaan Sinikeltainen yhteisö -hankkeella. Suomi 100 -ohjelma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Hankkeessa Rauman Lukko mahdollistaa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien kanssa heidän haluamiinsa kohteisiin 100 pääsylippua valittuun Lukon kotiotteluun. Tavoitteena on saada vähintään yksi 100 pääsylipun hyväntekeväisyyskohde jokaiseen kotiotteluun syksyn 2017 aikana.

- Raumalla on yksi tiiveimmistä, ellei jopa tiivein urheilun ympärille sitoutunut yhteisö Suomessa. Näin ollen haluamme olla mukana koko sinikeltaisen yhteisömme voimin hankkeessa, joka kunnioittaa 100-vuotiasta Suomea tekemällä hyvää, Lukon myyntipäällikkö Mika Laaksonen kertoo.

Uusi Sinikeltainen yhteisö -hanke mahdollistaa monien tahojen yhteisöllisyyden, joka tuottaa merkityksellistä sisältöä sellaisiin kohteisiin ja sellaisille henkilöille, joilla ei eri syistä ehkä ole mahdollista päästä seuraamaan urheilua ja tässä tapauksessa pääsarjatason jääkiekkoa Raumalla.

- Sinikeltainen yhteisö -hankkeen kaltaisella yhteistyöllä pystymme tarjoamaan huippu-urheilun tuottamia elämyksiä niille, joilla siihen ei aina ole mahdollisuus. Raumalainen, sinikeltainen jääkiekkoyhteisö puhaltaa aina yhteen hiileen ja tämä tulee olemaan jälleen yksi hieno osoitus siitä, Laaksonen sanoo.

Päävastuu hankkeen toteutuksesta on Rauman Lukon eri sidosryhmien yhteyshenkilöillä, jotka kontaktoivat muun muassa sellaisia paikallisia yrityksiä, jotka haluavat osallistua 100 pääsylipun lahjoitukseen. Rauman Lukko kartoittaa myös hankkeeseen osallistuville valmiiksi vaihtoehtoisia hyväntekeväisyyskohteita, joille yritys haluaa lahjoittaa 100 pääsylippua.

 

Tutustu Suomi 100 -ohjelmaan täällä.