Reinikainen käyntiin kesäkuussa - Kausikorttilainen kesäteatteriin normaalia edullisemmin!

19.05.2017

Tulevan kauden 2017-18 Rauman Lukon kausikorttilaiset pääsevät nyt normaalia edullisemmin Rauman Kaupunginteatterin Reinikainen -kesäteatterinäytelmään. Lukon toimistolta ostettavan vaihtolipun voi nyt hankkia hintaan 25€/kpl (norm. 33,50€). Lippuja voi ostaa enintään neljä kappaletta yhtä kausikorttia vastaan. Lippuja on 200 kappaleen rajoitettu erä.

Ostettuasi lipun Lukon toimistolta, sinun tulee varata paikkasi haluamaasi näytökseen ennakkoon joko puhelimitse 02 – 8376 9900 tai sähköpostitse osoitteeseen raumanteatteri@raumanteatteri.fi. Vaihtolippu vaihdetaan pääsylippuun Rauman Kaupunginteatterin lippumyymälässä osoitteessa Alfredinkatu 2, Rauma. Kaupunginteatterin lippumyymälä palvelee arkisin klo 10-17 ja Lukon toimisto klo 9-16.

 

Niin maan perusteellisen hauska komedia!

Suomen suosituin poliisi rantautuu Fåfängaan, kun Artturi Sakari Reinikainen ja kumppanit valloittavat Rauman kesäteatterin.

Reinikainen-näytelmä perustuu samannimiseen suosittuun, alun perin 1982-1983 esitettyyn Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen luomaan televisiosarjaan. Sarja palkittiin vuonna 1982 muun muassa hauskimpana suomalaisena televisio-ohjelmana.

Rauman kesäteatteriin esityksen dramatisoi ja ohjaa Olka Horila. Näytelmän nimiroolin tekee itseoikeutetusti jo katsojaennätyksiä rikkoneissa Tankki täyteen -esityksissä Reinikaisen roolissa viihdyttänyt Jukka Rasila. Konstaapeli Hautamäen roolissa nähdään Mikko Kivinen ja ylikomisario Rautakalliona Mika Räinä. Teemu Aromaa tekee konstaapeli Katajan roolin ja Antti Peltola on konstaapeli Ek. Sosiaalityöntekijä Alli Hinkkana nähdään ensimmäistä kertaa Raumalla vieraileva, Kumman kaa -televisiosarjasta tuttu, Minna Koskela.

Reinikaisen ensi-ilta Rauman kesäteatterissa 2. kesäkuuta. Viimeiset esitykset 8. heinäkuuta.

Rauman kesäteatteri sijaitsee luonnonkauniissa Fåfängassa, aivan merenrannan läheisyydessä.

Perille löydät osoitteella Suvitie 3. Katsomo on katettu.

Katso esityspäivät täältä