Säästöpankki jälleen Pitsiturnauksen pääyhteistyökumppaniksi

07.07.2017

Säästöpankki on myös tänä vuonna Pitsiturnauksen pääyhteistyökumppani. Historian 24. Pitsiturnaus pelataan pelataan perjantaina 4. elokuuta 24. kerran. Turnaukseen ottavat osaa Lukon lisäksi Porin Ässät, TPS, HPK, Vaasan Sport ja SaiPa.

- Yhteistyömme Rauman Lukon kanssa sai viime vuonna uuden lisän Pitsiturnaus- pääyhteistyökumppanuuden myötä. Sekä Pitsiturnauksella että Säästöpankilla on Raumalla vahvat perinteet ja mielestämme yhteistyö on hyvä esimerkki siitä, kuinka Säästöpankki on jatkuvasti läsnä asiakkaidemme ja toimialueemme arjessa, Eurajoen Säästöpankin toimitusjohtaja Matti Saustila kertoo.

- Säästöpankin ja Lukon viimevuoden Pitsiturnaus oli kirsikka pitkäaikaisen ja merkittävän kumppanuutemme päälle. On upeaa, että pankki lähtee toistamiseen mukaan turnaukseen näin hienolla sopimuksella – tämä tapahtuma vaatii vahvoja paikallisia kumppaneita taakseen, kertoo Rauman Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala.

Yhteistyön myötä pankki on näyttävästi esillä turnauksessa ja tänäkin vuonna Lukko pelaa koko turnauksen Säästöpankin uniikeissa pelipaidoissa. Pelaajien nimikirjoituksilla varustettu paita arvotaan myös turnauksen päätteeksi.

Paikalliseen urheiluun ja kulttuuriin panostaminen on jo pitkään ollut osa Suomen vanhimpaan pankkiryhmään kuuluvan Eurajoen Säästöpankin toimintaa. Kotimaisuus ja vastuullisuus ovat pankin keskeisimpiä arvoja ja 100-vuotiasta Suomea tullaan juhlistamaan myös Pitsiturnauksessa. "Juhlavuoden kunnioitus tulee näkymään myös suunnittelemassamme tämän vuoden turnauspaidassa", Saustila paljastaa. "Emme kuitenkaan kerro vielä enempää, paidat julkistetaan pitsiviikolla."

Siirry Säästöpankin sivuille tästä.