Miksi sinä olet Lukko? -kilpailu 29.11.2017-7.1.2018

29.11.2017

Miksi sinä olet Lukko? 

Kerro meille, miten Lukosta tuli osa elämääsi. Löysitkö elämäsi rakkauden erätauolla? Muistatko vielä ensimmäisen pelaajatapaamisen junnuvuosilta? Venähtivätkö vuoden 1963 mestaruusjuhlinnat? Muistuttaako hallin tuoksu sinua jostain erityisestä hetkestä? 

Eli yksinkertaisesti, miksi sinä olet Lukko? Osallistu kilpailuumme ja kerro tarinasi. Valitsemme kilpailun mieleenpainuvimmat tarinat taltioitavaksi ja esitettäväksi kanavissamme. 

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viisi kahden hengen lippupakettia Lukon otteluihin.

Tarinat tulee lähettää yhteystietoineen aikavälillä 29.11.2017-7.1.2018 joko sähköpostitse osoitteeseen mikael.eklof@raumanlukko.fi tai postitse osoitteeseen:

Rauman Lukko Oy
Siksi minä olen Lukko -kilpailu
Kuninkaankatu 3
26100 RAUMA

 

Siksi minä olen Lukko -kilpailun säännöt 

JÄRJESTÄJÄ 

Rauman Lukko Oy
Y-tunnus 1597853-8 

Kuninkaankatu 3 A 1
26100 Rauma

PL 57
26101 Rauma 
 

KAMPANJA-AIKA 

Osallistumisaika 29.11.2017-7.1.2018.

Arvonnan voittajien julkaisu 15.1.2018

Parhaat tarinat julkaistaan helmikuun 2018 aikana.
 

OSALLISTUMINEN 

Tarinat tulee lähettää yhteystietoineen aikavälillä 29.11.2017-7.1.2018 joko sähköpostitse osoitteeseen mikael.eklof@raumanlukko.fi tai postitse osoitteeseen:

Rauman Lukko Oy
Siksi minä olen Lukko -kilpailu
Kuninkaankatu 3
26100 RAUMA

Arvonnan voittajat julkaistaan 15.1.2018 ja parhaat tekstit julkaistaan helmikuussa 2018. Voittajat ja parhaat tekstit julkistetaan Rauman Lukon nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.
 

OSALLISTUMISOIKEUS​

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.
 

VOITTAJIEN RATKAISUPERUSTEET, PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Järjestäjän edustajista koostuva raati valitsee kilpailun mieleenpainuvimmat tarinat taltioitavaksi ja esitettäväksi kanavissaan. 

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viisi kappaletta kahden hengen lippupaketteja Lukon otteluihin. Lippupaketteja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Arvonnan voittajat julkaistaan osoitteessa www.raumanlukko.fi ja Rauman Lukon sosiaalisen median kanavissa. Arvonnan voittajiin ja parhaiden tekstien tekijöihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY 

Rauman Lukko tallentaa osallistujien henkilötiedot. Osallistujien henkilötietoja käsitellään voittajien valitsemisessa ja palkintojen luovuttamiseksi tietosuojaselosteen mukaisesti. Rauman Lukko ei luovuta osallistujien tietoja kolmannelle osapuolelle eikä käytä niitä suoramarkkinointiin.
 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 

Rauman Lukko vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. 

Arvontaan osallistuvat henkilöt vapauttavat Rauman Lukon sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Kilpailun järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. 

Rauman Lukko ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista
tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. 

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Rauman Lukolle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. 
 

MUUT EHDOT 

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Rauman Lukon niiden nojalla tekemiä päätöksiä. 

Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Rauman Lukosta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja. 

Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, Rauman Lukolla on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta. 

Rauman Lukko pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Rauman Lukon nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. 

Tämä kilpailu ei ole Facebookin tukema tai hallinnoima.