Peetu 9 kk on lokakuun sinikeltainen minifani - osallistu kilpailuun!

10.11.2017

OP Länsi-Suomi ja Rauman Lukko hakevat kuukausittain kuukauden minifania valokuvakilpailulla. Kauden ensimmäinen eli lokakuun minifani on yhdeksän kuukauden ikäinen Peetu, joka on kotoisen Seinäjoelta. Peetun kuvan löydät tämän uutisen alta.

OP Länsi-Suomi palkitsee Peetun ja hänen perheensä tuotepaketilla ja ottelulipuilla Lukon matsiin.

 

Osallistu sinäkin sinikeltainen minifanikuvakilpailuun!

Jääkiekko ja Lukko tulevat Rauman kaltaisessa kiekkokaupungissa äidinmaidon mukana. Lätkään kasvetaan kiinni Kivikylän Areenan katsomossa ja sen mukana eletään tiiviisti myös otteluiden ulkopuolella.

Sinikeltaiset värit puetaan ylle matsiin, kouluun, kaupungille ja kaikkialle. OP Länsi-Suomi haluaa palkita joka kuukausi yhden tällaisen nuoren sinikeltaisen kiekkokannattajan.

Lähetä Lukko-aiheisia kuvia perheen pienistä kannattajista joko tekstiviestillä numeroon 040 515 1272 tai sähköpostilla osoitteeseen rauman.lukko@raumanlukko.fi.

OP Länsi-Suomi palkitsee kerran kuukaudessa näistä kuvista yhden kuukauden minifanin Lukon kotipelissä ylätorilla ja perhe saa liput Rauman Lukon kotiotteluun.

Huomioithan, että mikäli esimerkiksi marraskuussa lähettämäsi kuva ei voita marraskuun minifani-palkintoa, jatkaa se mukana kilpailussa Liiga-kauden ajan muiden kuukausien kilpailuissa.