Tilannepäivitys sairastuvalta: Ilomäki sivuun, Seväsen huili jäämässä lyhyeksi

21.11.2017

Lauantaina Raumalla pelatussa Lukko-TPS-ottelussa loukkaantunut Arttu Ilomäki kävi alkuviikon aikana tarkemmissa tutkimuksissa ja hyökkääjä on sivussa loppuvuoden 2017 otteluista. Hänen odotetaan palaavan kokoonpanoon tammikuun aikana.

Lauantain ottelusta sivussa olleen puolustaja Roni Seväsen kohdalla kyse ei ollut vakavasta vammasta. Puolustajan tilannetta katsotaan edelleen päivä kerrallaan, mutta hänen odotetaan palaavan joukkueharjoituksiin lähtökohtaisesti jo keskiviikkona.

Viisi ottelua tällä kaudella pelannut Janne Väyrynen on menossa tarkempiin tutkimuksiin, joissa selviää hyökkääjän sairasloman pituus. Todennäköisesti Väyrystä odottaa jonkinlainen operaatio, eikä hänen näin ollen odoteta pelaavan vuoden 2017 puolella.

Maaottelutauolla Ranskan mukana olleen ja maaottelussa loukkaantuneen maalivahti Sebastian Ylösen toipumisajaksi ilmoitettiin marraskuun puolessa välissä 4-6 viikkoa.