Eetu Koivistoinen ja Atte Mäkinen KeuPaan, Jesse Pelamo Lukkoon

04.12.2017

Rauman Lukon ja Mestis-yhteistyöseura KeuPa HT:n välillä tapahtuu pelaajaliikennettä. Lukon hyökkääjä Eetu Koivistoinen ja puolustaja Atte Mäkinen matkasivat toistaiseksi Keuruulle. Toisensuuntainen liikenne toi Raumalle hyökkääjä Jesse Pelamon.

- Nämä muutokset eivät sisällä mitään draamaa, vaan kyse on normaalista ammattiurheilusta. Jesse Pelamo on pelannut tällä kaudella KeuPassa todella hyvin ja nyt katsomme, josko hänestä olisi meille apua loppukaudeksi, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo.

23-vuotias Jesse Pelamo on ollut alkukaudella Mestiksessä kovassa vireessä. 191-senttinen ja 88-kiloinen, vasemmalta laukova keskushyökkääjä on viimeistellyt 23 otteluun tehot 8+13=21.

Keuruulta Raumalle on viimeisimpänä matkannut puolustaja Konsta Mesikämmen. Hän on ollut mukana Lukon kokoonpanossa kolmessa Liiga-ottelussa. Pekka Virta antaakin kiitosta Keuruun suuntaan.

- KeuPassa on tehty todella hyvää työtä, eivät he syyttä ole Mestiksen sarjataulukon kärjessä. Mesikämmenen hyvät otteet rohkaisevat meitä kokeilemaan nyt myös muita Liiga-kentille potentiaalisia pelaajia.

Pelamo oli mukana maanantaina Lukon harjoituksissa.

 

Katso Jesse Pelamon uratilastot Eliteprospects.comissa.