Hyvää itsenäisyyspäivää satavuotias Suomi!

06.12.2017

"Itsenäisyys ei ole itsestäänselvyys, me suomalaiset saamme olla kiitollisia vapaasta isänmaastamme. Olemme saaneet elää lapsuutemme ja nuoruutemme turvassa. Jokainen päivä vapaassa Suomessa on kiitos edellisten sukupolvien uhrauksista.

Meidän iässämme ja meitä nuorempina, näillä miehillä ja naisilla ei ollut vaihtoehtoja. He tekivät sen, mikä oli tehtävä, ja antoivat kaikkensa itsenäisyytemme puolesta. Ja he tekivät sen kaiken, jotta meillä - menneiden vuosien, nykypäivän ja tulevaisuuden suomalaisilla - olisi asiat mahdollisimman hyvin.

Emme ikinä voi korvata heidän tekemiään uhrauksia. Voimme ainoastaan antaa kunnioituksemme. Olemme ikuisesti kiitollisia teille. Hyvää syntymäpäivää satavuotias sinivalkoinen, kotimaamme Suomi."

Lukko-kapteenisto Janne Niskala (C), Ville Vahalahti (A) ja Toni Koivisto (A)

Rauman Lukko toivottaa kapteenistonsa johdolla koko satavuotiaan Suomen kansalle oikein hyvää itsenäisyyspäivää, katso video.