Suomi 100 -juhlaottelun pelipaidat huutokaupataan illan ottelun jälkeen - jätä ennakkotarjous!

01.12.2017

Rauman Lukko juhlii satavuotiasta Suomea tänään perjantaina 1.12. Kivikylän Areenalla pelattavassa Lukko-Sport -ottelussa. Kunnioittaakseen kotimaamme juhlapäivää, Lukko vaihtaa ensimmäisen erän ajaksi pelipaitansa sinikeltaiset värit sinivalkoisiksi.

Kyseiset juhlapaidat huutokaupataan ottelun jälkeen (pois lukien Janne Niskala ja Ville Vahalahti). Voit jättää ennakkotarjouksen sähköpostitse osoitteeseen sallamari.impola@raumanlukko.fi perjantaina 1.12. klo 15.00 mennessä tai Lukkoshoppiin 2.erätauon loppuun saakka. Otteluisäntä Paloff on tehnyt 150 euron ennakkotarjouksen jokaisesta juhlaottelupaidasta ja kyseinen summa toimii huutokaupassa lähtöhintana, mikäli korkeampaa ennakkotarjousta ei tule.

Suomi 100 -juhlaottelu Lukko-Sport Kivikylän Areenalla tänään perjantaina klo 18.30, osta liput tästä.