Anne Kalske Helmirannan ravintolapäälliköksi

12.01.2018

Rauman Lukko vahvisti ravintolaliiketoimintojaan, kun Anne Kalske aloitti tammikuun alussa Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmirannan uutena ravintolapäällikkönä. Helmirannan lisäksi Kalske on mukana rakentamassa muun organisaation kanssa uutta, keväällä Raumalle perustettavaa urheiluhenkistä ravintolaa.

- Helmirantahan on melko valmis konsepti, joten sitä on hyvä lähteä viemään eteenpäin. Kyseessä on mahtava paikka, jonka hintatasokin on kohdallaan. Se ehkä joskus saatetaan mieltää kalliimmaksi paikaksi kuin mitä se todellisuudessa on. Sitä käsitystä haluan lähteä muuttamaan raumalaisille ja miksei muillekin, haluamme tarjota helmirannan palveluja mahdollisimman laajalle asiakaskunnalle, Kalske kertoo.

- Tarkoitus on myös istua alas Helmirannassa jo työskentelevien henkilöiden kanssa, ja käymme heidän ajatuksiaan ja ideoitaan läpi. He ovat kuitenkin pitkään työskennelleet siellä, joten heillä on varmasti mielessä mahdollisia kehityskohteita.

Raumalaisella Kalskeella on laaja kokemus ravintola-alan eri toiminnoista. Hän on työskennellyt kotikaupunkinsa lisäksi eri puolilla Suomea ja ulkomailla Espanjassa.

- Kävin aikoinaan ravintola- ja hotellialan kouluja, ja sen jälkeen olen työskennellyt käytännössä kaikissa alan eri tehtävissä, pois lukien hotellin vastaanotto. Kokemusta on pitopalvelusta, keittiöstä ja salin puolelta sekä myös baarista. Kaikkia näitä tehtäviä on yhdistänyt ensisijaisesti asiakaspalvelu.

Kalskeella on kokemusta jo ennestään myös Helmirannasta, josta aiemmin vastannut ravintolapäällikkö Teea Junnila vastaa nykyään Kivikylän Areenan ravintolatoiminnoista.

- Viime syyskuussa soittelin Teealle, että olen käytettävissä jos tarvitaan jotain apua. Silloin aloitin työskentelyn Lukon kotiotteluissa ja Helmirannassa, ja nyt siirryin sitten täysipäiväiseksi työntekijäksi.

Rauman Lukon uusi urheiluhenkinen ravintola on tarkoitus aueta maaliskuussa 2018 Vanhan Rauman tuntumaan, Kauppakeskus Potkurin tiloihin.

- Uuden ravintolan kohdalla ei ole tarkoitus lähteä kopioimaan mitään jo olemassa olevaa, vaan haluamme tuoda Raumalle jotain uutta, Kalske sanoo.