Joulukuun junioriksi valittiin C-nuorten Aapo Siivonen

12.01.2018

Rauman Lukko valistee yhteistyössä eri juniorijoukkueiden kanssa tällä kaudella joka kuukausi pelaajan kuukauden juniorin. Lukko haluaa näin korostaa joukkueurheilun merkitystä ja sitä edistäviä ominaisuuksia. 

Jääkiekossa ja ringetessä tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvän yhteishengen luominen, toisten auttaminen, kannustaminen ja tukeminen. Valintakriteereissä korostuu ennen kaikkea yhteen hiileen puhaltaminen ja se että ketään ei kiusata. 

Kuukauden juniorin palkitaan aina seuraavan kuun Lukon liigajoukkueen kotiottelussa jäällä.

 

C1-nuorten joukkueen puolustaja ja varakapteeni Aapo Siivonen on valittu Lukon joulukuun junioriksi.

Valmennuksen perustelut kuuluvat seuraavasti:

"Aapo on iloinen ja huumorintajuinen vastuunkantaja. Hänen vastuullisuus tulee esille joukkueen yhteisistä asioista välittämisestä ja omien asioiden moitteettomasta hoitamisesta. Hänen tavoitteellinen paneutuminen urheiluun tulee esille esimerkillisen innokkaan ja ahkeran harjoitteluasenteen kautta".

Palkitseminen tapahtuu tiistaina 16.1. Kivikylän Areenalla pelattavan Lukko-KooKoo -liigaottelun yhteydessä.

 

Aiemmat Kuukauden juniorit:

Marraskuu 2017, ringette E-tyttöjen Janina Rakkolainen

Lokakuu 2017, B-nuorten kapteeni Mikael Rauvola

Syyskuu 2017, E1-06 -joukkueen Ville Lehtinen