Rauman Lukko uudistaa organisaatiotaan

12.01.2018

Rauman Lukko Oy:n viime vuosikymmenen merkittävä kasvu yrityksenä on johtanut ratkaisuun, jossa organisaation eri osa-alueiden vastuuta jaetaan. Lukon liiketoiminta on lohkottu nyt neljään eri osa-alueeseen, joista jokaiseen on nimitetty vastuuhenkilö. Osa-alueet ovat urheilu, markkinointi ja tapahtumat, myynti ja toimistopalvelut sekä ravintolaliiketoiminta.

Organisaatiomuutoksen tavoite on kehittää ja kasvattaa Lukon toimintaa tulevaisuudessa johdonmukaisesti jokaisella osa-alueella.

- Urheiluliiketoiminta elää tällä hetkellä tietynlaista murroksen aikaa nopeasti muuttuvan ja kehittyvän maailman myötä. Liiketoiminnan kehityksessä meidän on suunnattava katse pidemmälle tulevaisuuteen ja kehitettävä seuraa johdonmukaisesti eteenpäin. Eri osa-alueisiin nimettyjen henkilöiden kanssa muodostamme johtoryhmän, jonka avulla tarkoituksena on kehittää toimintojamme entistä määrätietoisemmin, toimitusjohtaja Timo Rajala kertoo.

Urheilupuolen toiminnasta tulee vastaamaan jo aiemmin julkaistu Kalle Sahlstedt. Markkinoinnin ja tapahtumien vastuuhenkilöksi on nimetty Mikael Eklöf, ja myynti ja toimistopalveluiden vastuuhenkilöksi on nimetty Mika Laaksonen.

Ravintolaliiketoiminnan vastuuhenkilöksi Rauman Lukko Oy:n organisaatioon palaa Rami Kurki. Aiemmin seuran myyntipäällikkönä toiminut Kurki siirtyy uuteen tehtäväänsä raumalaisesta Ravintola Gotosta, jossa hän on toiminut yrittäjänä kahden ja puolen vuoden ajan.

- Organisaatio on minulle tuttu, samoin ihmiset. Myös työnkuva on tuttu, sillä olen johtanut vuosien varrella paljon ravintolatoimintaa. On hienoa palata hyvään organisaatioon, Kurki sanoo.

- Ravintola Goto jatkaa toimintaansa normaalisti samalla timanttisella ryhmällä kuin tähänkin asti, ainoastaan minun työpanokseni suorittavasta työstä poistuu. Haemme salin puolelle nyt vahvistusta korvaamaan sitä työtä, jota minä olen tehnyt. Samalla etsimme Gotolle uutta yrittäjää ja ensimmäiset neuvottelut ovat jo käynnissä.