Sebastian Ylönen siirtyy Jokipoikiin

13.02.2018

Rauman Lukko ja maalivahti Sebastian Ylönen ovat purkaneet sopimuksensa yhteisellä päätöksellä. Ranskalaismaalivahdin uusi seura on Mestiksessä pelaava Jokipojat.

- Ylösen pelit jäivät meillä vähiin ja hän haluaa olla mukana taistelemassa paikasta Ranskan MM-kisajoukkueessa. Jokipojat tarvitsi maalivahtia ja halusimme antaa Ylöselle mahdollisuuden hakea itselleen pelipaikan, jossa hän pääsee antamaan näyttöjä, Rauman Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo kertoo.

26-vuotias Ylönen torjui Lukon maalilla kolmessa Liiga-ottelussa, joissa hänen torjuntaprosentikseen muodostui 94,7%. Lukon Mestis-yhteistyöseura KeuPa HT:n riveissä hän torjui yhteensä neljä ottelua, joissa torjuntaprosentiksi muodostui 86,0.

Rauman Lukko kiittää Sebastian Ylöstä sinikeltaisille annetusta panoksesta, ja toivottaa onnea loppukauteen sekä menestystä taistelussa MM-kisapaikasta!