Maaliskuun junioriksi on valittu D1-04 Jasper Valtanen

12.03.2018

Rauman Lukko valitsee yhteistyössä eri juniorijoukkueiden kanssa tällä kaudella joka kuukausi pelaajan kuukauden juniorin. Lukko haluaa näin korostaa joukkueurheilun merkitystä ja sitä edistäviä ominaisuuksia. 

Jääkiekossa ja ringetessä tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvän yhteishengen luominen, toisten auttaminen, kannustaminen ja tukeminen. Valintakriteereissä korostuu ennen kaikkea yhteen hiileen puhaltaminen ja se, että ketään ei kiusata. 

Kuukauden juniori palkitaan Lukon liigajoukkueen kotiottelussa jäällä.

 

Rauman Lukon maaliskuun junioriksi on valittu D1-04 -joukkueessa pelaava Jasper Valtanen. Valmennuksen perustelut valinnalle ovat seuraavat:

"Jasper on tunnollinen ja periksiantamaton vastuunkantaja. Hän on myös sinnikäs ja kykenee pelaamaan roolissa kuin roolissa ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Hän nauttii pelaamisesta ja on rohkea taistelija kovissakin tilanteissa. Hän osaa käyttäytyä mallikkaasti niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin ja on aina positiivinen tilanteessa kuin tilanteessa.”

Palkitseminen tapahtuu torstaina 15.3. klo 18.30 Kivikylän Areenalla pelattavassa playoffsien 1.kierroksen toisessa ottelussa Lukko-Ässät.

 

 

Aiemmat Kuukauden juniorit:

Helmikuu 2018, Ringette C-tyttöjen Karoliina Leino

Tammikuu 2018, Naisten joukkueen Nea Aitta

Joulukuu 2017, C-nuorten Aapo Siivonen

Marraskuu 2017, ringette E-tyttöjen Janina Rakkolainen

Lokakuu 2017, B-nuorten kapteeni Mikael Rauvola

Syyskuu 2017, E1-06 -joukkueen Ville Lehtinen