Lue Raumalaiskiekkoilun Tuen Aikaansa edellä -juhlakirja nettijulkaisuna

03.04.2018

Raumalaiskiekkoilun Tuki juhlii 50-vuotista taivaltaan. Yhdistyksen juhlakauden kunniaksi on tehty Aikaansa edellä nimeä kantava kirja. Raumalaistoimittajien Janne Rantasen ja Pekka Walleniuksen toimittama teos tutustuttaa lukijan Raumalaiskiekkoilun Tuen historiaan, nykypäivään sekä sen tulevaisuuteen.

Tuen tarina on erittäin merkityksellinen koko raumalaiselle jääkiekolle sekä alueen ja koko valtakunnan elinkeinoelämälle. Kirja onkin aiheuttanut suurta mielenkiintoa. Sitä ei tosin ole suunniteltu myyntiin, ja näin ollen painettuja versioita on rajallinen määrä. Haluamme kutenkin tarjota kaikille mahdollisuuden lukea teos, joten Aikaansa edellä on nyt vapaasti luettavana nettijulkaisuna täällä.

Mikäli haluat lukea teoksen perinteisenä kirjana, löytyy Rauman kaupunginkirjastosta kyseistä opusta yhteensä viisi kappaletta.