Tulevana sunnuntaina avoimet ovet Äijänsuon urheilukeskuksessa!

12.04.2018

Rauman kaupungin syntymäpäivää vietetään ensi viikon tiistaina 17.4. Juhlapäivän kunniaksi Äijänsuon urheilukeskuksessa vietetään avoimia ovia nyt tulevana sunnuntaina 15.4.

Tapahtumassa pääset tutustumaan ilmaiseksi erilaisiin liikuntalajeihin ja osallistumaan ohjatuille tunneille. Päivän aikana tutustutaan myös hallien huoltotiloihin ja liikuntapaikkojen henkilökunnan työhön ja työkoneisiin.

Kivikylän Areenalla tapahtuu klo 11.00-14.00 välisenä aikana. Pääset tutustumaan liigajoukkueen pukukoppitiloihin, paikalla on myös joukkueen henkilöitä. Kaukalossa esitellään työkoneita. Tarjolla on myös kahvia ja ensimmäisille kävijöille Kismet-suklaapatukat. Sinikeltaisia fanituotteita löydät edullisesti outlet-rekistä.

Katso sunnuntain ohjelma tästä.