Alumni All Stars 2018 -tapahtuma Raumalla 17.8.

13.06.2018

Alumni All Star 2018- tapahtuma järjestetään Raumalla perjantaina 17.8.2018, jolloin Länsirannikon Alumni kohtaa Liiga Alumnin joukkueen Kivikylän Areenalla pelattavassa hyväntekeväisyystapahtumassa.

Alumnitapahtuma alkaa klo 13.00 maksullisella Tulevaisuusseminaarilla, jossa maamme eturivin asiantuntijat kertovat näkemyksensä siitä, mitkä asiat ovat tärkeitä säilyttääksemme Suomen tulevan kehityksen. Seminaarin jälkeen klo 17.00 aukeavat ovet yleisölle, ja silloin on vuorossa Ilta-Sanomien isännöimä Kiekko-foorumi, jossa paneelissa on keskustelemassa lukuisia eri kiekkovaikuttajia yleisöä kiinnostavista kiekkoilun asioista.

Seminaarin ja Kiekko Foorumin jälkeen pelataan All Star -peli joka on kestoltaan 2×20 min tehokasta peliaikaa. Kolmannen erän korvaa NHL:n All Star pelin typpinen taitokilpailu (Skills Competition), jossa molempien joukkueiden pelaajia mittaa taitojaan erilaisissa taitokilpailuissa, kuten esimerkiksi kovin laukaus, nopein luistelija, tarkkuusammunta, tekniikka-kilpailu ja voittomaalikisa.

Molempien joukkueiden kokoonpano muodostuu nykyisistä ja tulevista NHL-pelaajista sekä nykyisistä legendoista. Länsirannikon alumnijoukkue kootaan Lukon, TPS:n ja Ässien entisistä legendoista sekä nykyisistä aktiivipelaajista, joista suurin osa on NHL-pelaajia. Liiga Alumnin joukkueen rungon muodostaa ”Sormusten herrat” eli entiset ja nykyiset Stanley Cupin ja WHA:n Avco Trophyn voittaneet pelaajat. Lisäksi mukana on muita nykyisiä ja entisiä eturivin NHL-pelaajia.

Tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tuoton pääosa jaetaan lasten ja nuorten kiekkoharrastuksen tukemiseen Alumnin Tukisäätiössä olevien raumalaisen Gottippäi-rahaston, Turku-rahaston ja porilaisen Satakunta-rahaston kautta. Kaikkien rahastojen takana, ja myös päätöksiä tekemässä on nykyisiä ja entisiä seurojen kiekkoilijoita.

Yleisötapahtuman liput myynnissä Ticketmasterin kautta sekä Rauman Lukon toimistossa ja sanomalehti Länsi-Suomen konttorissa.

Lisätietoja: Raimo Vahanto / 040 533 0196