Kausikorttilaiset kesäteatteriin normaalia edullisemmin!

25.06.2018

Rauman Lukon kausikorttilaisten Lukko-etukortilla nyt rajoitettu erä Rauman kesäteatterin lippuja Lukon toimistolta etuhintaan 25€ (norm. 33,50€). Yhtä etukorttia kohden voi ostaa maksimissaan neljä lippua Sellaista elämä on -näytelmään. Katso esityspäivät tästä.

Toimisto palvelee arkisin klo 9.00-16.00.

 

Sellaista elämä on - Juha Vainion tarina Rauman kesäteatterissa!

Rauman Kaupunginteatterin Fåfängassa sijaitsevassa kesäteatterissa nähdään tänä kesänä Sellaista elämä on –musiikkinäytelmä.

Juha “Junnu” Vainio (1938-1990) oli yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä suomalaisista sanoittajista. Uransa aikana hän ehti tehdä lähes 2500 sanoitusta tai sävellystä, joiden joukossa on kasapäin jokaiselle suomalaiselle tuttuja hittejä.

Sellaista elämä on -musiikkinäytelmän Rauman kesäteatteriin ovat käsikirjoittaneet Mikko Kivinen ja Otto Kanerva. Kivinen on myös ohjannut esityksen. Kyseessä on tarina Juha Vainiosta, henkilöstä laulujen ja tekstien takana. Runsaasti musiikkia sisältävässä näytelmässä käsitellään niin hänen nuoruuttaan kuin myös uran vauhdikasta nousukautta sekä raitistumisen jälkeistä seesteisempää vaihetta. Tarinaa kuljettaa osaltaan myös kapellimestari Tuomas Kesälän johtama livebändi.

Juha Vainion roolissa nähdään Heikki Mäkäräinen, joka lienee suurimmalle osalle televisiokatsojista tutuin Elisan Hintasaarnaajana. Mäkäräinen esiintyy parhaillaan myös Tampereen Teatterin Cats-musikaalissa.

Rauman kesäteatterin lavalla nähdään myös parhaiten iskelmälaulajana tunnettu Annika Eklund, joka ihastutti Raumalla jo kesällä 2014 suositussa Suklaasydän –musiikkinäytelmässä. Ilkka Merivaara muistetaan muun muassa televisiossa yhä uusintoina pyörivän Kumman kaa -sarjan Vesana.

Työryhmän täydentävät näyttelijäpariskunta Elina Lähde ja Petja Lähde. Myös kirjailijana tunnetulle Petjalle tuleva kesä on toinen Raumalla; hän näytteli Fåfängassa kesällä 2012 Kirkan musiikkia sisältäneessä Hetki lyö -näytelmässä. Elina taas on nähty aiemmin mm. Helsingin Kaupunginteatterissa ja Samppalinnan kesäteatterissa.

Sellaista elämä on -musiikkinäytelmä sai ensi-iltansa Rauman kesäteatterissa 15. kesäkuuta. Tulevana kesänä esityskautta on yleisön toiveiden mukaisesti pidennetty; juhannusviikon esitystauon jälkeen esityksiä jatketaan aina elokuun 11. päivään saakka.

Rauman kesäteatterissa on katettu katsomo.