Ravintolapalvelut

Kivikylän Areenalla toimii lounasravintola Aura Lounge, seurusteluravintola Sandels Saluuna sekä pelien yhteydessä lukuisat muut anniskelupisteet. Aura Lounge on avoinna arkipäivisin 10.30-13.30 tarjoten kaupungin maittavimman ja runsaimman buffet-lounaan.
Lisätietoja »

 

Kokouspalvelut

Äijänsuon Areenapalvelut tarjoaa kokoustiloja ja -palveluita yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille ryhmille. Kokoustilamme ovat monikäyttöiset ja mukautuvat vaatimusten mukaan pienistä muutaman hengen kokouksista jopa yli 500 hengen koulutuksiin
Lisätietoja »

 

Juhlapalvelut

Kivikylän Areenan monikäyttöiset tilat mahdollistavat juhlien järjestämisen pienistä perhejuhlista jopa tuhannen hengen pikkujouluihin saakka. Foster's ravintola kabinetteineen tarjoavat mieluisan paikan perhejuhlille ja muille n.30 - 100 hengen tilaisuuksille.
Lisätietoja »

 

Messu- ja tapahtumapalvelut

Kivikylän Areenalla on mahdollista järjestää monenlaisia tapahtumia erilaisista messuista ja näyttelyistä vaikkapa tuhansia nuoria viihdyttävään dance-tapahtumaan.
Lisätietoja »

 

Astia- kalustovuokraus

Äijänsuon Areenapalvelulla on täydellinen astiasto n. 1000 hengelle. Vuokraamme ruokailuastioita. ottimia, tarjoiluastioita alla olevan hinnaston mukaan.
Lisätietoja »

 

Tiedustelut ja varaukset:

Äijänsuon Areenapalvelut
Kuninkaankatu 3 A
26100 Rauma FINLAND

Ravintolapäällikkö
Teea Junnila
040 - 481 8434
teea.junnila(a)raumanlukko.fi

rauman.lukko@raumanlukko.fi

 

Lukon tapahtumien tekniikasta vastaa GU-ohjelmat