Ravintolapalvelut

Kivikylän Areenalla toimii lounasravintola Aura Lounge, seurusteluravintola Sandels Saluuna sekä pelien yhteydessä lukuisat muut anniskelupisteet.

Aura Lounge

Lounas

Aura Lounge on avoinna arkipäivisin 10.30 - 13.30 tarjoten kaupungin maittavimman ja runsaimman buffet-lounaan, johon sisältyy runsas kala-salaattipöytä, vähintään kaksi lämminruokavaihtoehtoa sekä jälkiruoka ja kahvi. Pelipäivinä Aura Loungessa on katettuna laadukas ja monipuolinen Aura Lounge -buffet, joka vaihtelee mukaillen eri teemoja kauden aikana, kuten tex mex, itämainen, saaristo yms. Aura Loungessa on A-oikeudet ja monipuoliset valikoimat.

Aura Lounge -buffet lounaslistaan »

Ruokailut ottelun aikana

Ruokailu ennen ottelua 30€ sis.alv.

Ruokailu ennen ottelua ja pöytä käytössä myös erätauoilla (sis. 1.erätauolla kahvin ja Lukko-leivoksen) 40€ sis.alv.

 

Sandels Saluuna

Sandels Saluunan ajatuksena on tarjota maittavia grilliruokia ja pikkusuolaista urheilullisessa ympäristössä. Ruokalistalta löytyy pikku naposteltavista aina isonkin nälän vieviin hampurilaisaterioihin unohtamatta perinteisiä Siipiweikkojen Wingsejä.

Ravintolassa on A-oikeudet ja se on avoinna pelipäivinä. Sandels Saluunasa voi varata pöydät ruokineen ja juomineen etukäteen ennen peliä ja erätauoiksi.
 

Ravintolapäällikkö
Jarkko Mäkinen
050 - 463 8514
jarkko.makinen(a)raumanlukko.fi