Sandels Saluuna

Heti pääoven oikealla puolella avautuva, tyylikkäästi sisustettu Sandels Saluuna tarjoaa Kivikylän Areenan katsojille palveluita puolta tuntia ennen hallien ovien avautumista aina ovien sulkeutumiseen. Grillin listalta löytyy Areenapalveluiden muhkeat hampurilaisannokset, Hot Wingsit, Ranskanperunat ja muita grilliherkkuja. Ravintolalla on A-oikeudet.

Sandels Saluunasta voit myös varata pöydän/pöytiä ennen peliä, väliajoilla ja pelin jälkeen. Varsinkin pelin jälkeen Sandels Saluuna on paikka, jossa pelattu ottelu analysoidaan läpikotaisin.

Sandels Saluuna on varattavissa isommille seurueille yksityiskäyttöön myös ottelutapahtumien ulkopuolella.

Ruokailut Aura Loungessa

Aura Loungessa voit herkutella ennen peliä maittavalla buffet- ruokailulla hintaan 30€ / hlö. Halutessasi voit varata Aura Loungesta pöydän koko pelin ajaksi ja nauttia rauhassa ravintolan palveluista ennen peliä ja erätauoilla. Hinta on tällöin 40€ / hlö sisältäen buffet-ruokailun lisäksi jälkiruuan ja kahvin erätauolla. Ruoka on tarjolla heti hallin ovien avauduttua toisen erän alkuun saakka. Pöytään voit tilata etukäteen myös muita herkkuja ja juomia.

Puolituntia ennen ottelun alkua Foster'sissa voit kuunnella valmentajien haastattelut ja erätauoilla haastattelussa on kiinnostavia kiekkokasvoja.

 

Pöytävaraukset ja tiedustelut:

Ravintolapäällikkö
Teea Junnila
040 - 481 8434
teea.junnila(a)raumanlukko.fi