Yhteisössä on voimaa! -kausikorttikampanja jatkuu elokuulle!

30.06.2018

Rauman Lukko jatkaa hyvin käyntiin lähtenyttä Yhteisössä on voimaa! -kausikorttikampanjaa 8.8.2018 asti. Alkujaan vain kesäkuun ajan voimassa olleen kampanjan aikana varattiin kausikortteja 115 kappaletta C1-istumakatsomoon ja 323 korttia seisomakatsomoon.

- Kampanja lähti hienosti liikkeelle ja se otti vielä hyvän kiihdytyksen viime metreillä, joten olisi sääli mitätöidä jo tehdyt varaukset. Vaikka tavoitetta ei saavutettukaan alkuperäisessä aikataulussa, emme halua luovuttaa. Haluamme saada tuon tavoitteen täyteen, sillä tiedämme sen olevan Rauman kaltaisessa kiekkokaupungissa täysin mahdollista, Lukon markkinointi- ja tapahtumapäällikkö Mikael Eklöf kertoo.

Yhteisössä on voimaa! -kampanja vaatii tiettyjen kausikorttimäärien täyttymisen. Mikäli seisomakatsomoon hankitaan yhteensä 500 kausikorttia, on yhden kausikortin hinta 120€. Tarjous on voimassa vain mikäli minimitilausmäärä 500 ostettua kausikorttia toteutuu.

Seisomakausikorttilainen säästää myös tulevaisuudessa. Seuraavan kauden 2019-20 kausikortin hinta on 180€, mutta siitä vähennetään jokaisesta kaudella 2018-19 käydystä ottelusta aina 2€ / käyty ottelu.

Mikäli C1-katsomoon täyttyy uuteen määräaikaan mennessä 200 kausikorttia, jää yhden kausikortin hinnaksi vain 150€. Tarjous on voimassa mikäli 200 varatun kausikortin minimimäärä toteutuu.

C1-kausikortin hinta seuraavalle kaudelle 2019-2020 on 240€.

- Kausikortteja on varattu tässä vaiheessa jo yli puolet minimitavoitteista, joten reilun kuukauden lisäaika tarjoaa halukkaille hyvän mahdollisuuden hankkia normaalia edullisempi kortti ensi kauden matseihin. Jos käy katsomassa kaikki runkosarjan 30 kotiottelua, jää yhden istumakatsomossa seuratun matsin hinnaksi vain 5 euroa ja seisomakatsomossa vastaava summa on vain 4 euroa, Eklöf muistuttaa.

Jo tehdyt voimassaolevat kausikorttitilaukset kyseisiin kampanjakatsomoihin muutetaan automaattisesti kampanjahintaisiksi mikäli edellä mainitut tavoitteet toteutuvat.

Kampanjatilaukset raukeavat mikäli kampanjaraja ei täyty. Tällöin tilaaja ei ole sitoutunut ostamaan normaalihintaista kausikorttia. Kampanja on voimassa 8.8.2018 asti.

Kausikorttien varaukset tulee tehdä Rauman Lukon toimistolla osoitteessa Kuninkaankatu 3, arkisin klo 9.00-16.00 tai puhelimitse 02 8387 081. Toimisto on suljettu 7.-22.7. välisen ajan. Tänä aikana voit jättää kampanjakausikorteista yhteydenottopyynnön sähköpostitse osoitteeseen lipunmyynti@raumanlukko.fi