Uutiset

uutisarkisto »

1.kenttä

#82 Ville Vahalahti   -   #11 Aaron Gagnon   -   #47 Janne Lahti

#6 Ilkka Mikkola   -   #10 Mikko Kousa

 

2.kenttä

#23 Olavi Vauhkonen   -   #80 Henrik Koivisto   #20 Teemu Nurmi

#28 Janne N...

Rauman Lukon A-nuoret kärsivät keskiviikkona Porissa kirvelevän vierastappion, kun paikallisvastustaja Ässät vei ottelun nimiinsä puhtaasti 4-0 (1-0, 2-0, 1-0).

Porilaisten tehokkain oli Jussi Harttunen, joka viimeisteli sekä isäntien avausosuman hieman ennen ensimmäisen erän ensi...

Rauman Lukko pelaa huomenna torstaina jo kolmannen peräkkäisen vierasottelunsa, kun joukkue matkaa Tampereen perinteikkääseen Hakametsän jäähalliin Ilveksen vieraaksi. Ilves on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua ja saalistanut kuusi sarjapistettä, mikä oikeuttaa sarjataulukon toiseksi viimeiseen sijaan.

...

Rauman Lukosta lähtee kuusi pelaajaa hakemaan pelituntumaa Mestikseen, KeuPa HT:n riveihin. Keuruulle matkaavat tänään keskiviikkona maalivahti Oskari Setänen, puolustajat Henrik Forsberg ja Antti Jaatinen sekä hyökkääjät Toni Suuronen, Eetu Koski ja Jesper Piitulainen.

Edellä mai...

Rauman Lukko kaatoi tiistaina Liiga-nousija Vaasan Sportin vieraissa puhtaasti maalein 0-3 (0-0, 0-2, 0-1).

Maalittoman avauserän jälkeen Lukko avasi maalihanat ajassa 23.30 kun ylivoimaa oli ehtinyt kulua vain kuusi sekuntia.  Aaron Gagnon kaivoi aloitusvoiton viivaan Ville Vahal...

Twittter

twiitit »

Lounaslista

  • KERMAISTA SEI-TUOREJUUSTOKEITTOA (L,G)
  • BROILERIN FILEETÄ JA CALVADOS-PÄÄRYNÄKASTIKETTA (L,G)

Lukkoshop

lukkoshop »

T-Sininen Huppari
65.00 € Lisätietoja »

Tummansininen T-paita
20.00 € Lisätietoja »

Panoraamat

panoraamat »