Uutiset

uutisarkisto »

Kivikylän areenalla vietettiin maanantaina jännittäviä hetkiä, kun Lukko ja SaiPa ottivat yhteen Liigan pronssiottelussa. Pelissä tehtiin maaleja lähes vuorotahtiin ja lopulta päädyttiin Lukon voittonumeroihin 3-2 (0-1, 2-1, 1-0).

SaiPa sai otteluun todellisen salama-alun, sillä ottelua oli pelattu vain minuutti ja viisi sekuntia, kun Sa...

Jos eli kun Lukko voittaa tänään SaiPan kauden viimeisessä ottelussa, juhlitaan pronssimitaleita vielä samana iltana yökerho Dominossa.

 

Ovet aukeavat klo 22.00, ilmainen sisäänpääsy – tervetuloa!

 

www.dominorauma.fi

Niin siinä sitten kävi, että Lukko joutui taipumaan Tapparalle seitsemännessä välieräkamppailussa numeroin 2-1 (1-1, 0-0, 1-0) ja unelma finaalista karisi lauantaina Hakametsässä.

 

Ottelun ensi...

Lukko mursi vihdoin viimein sen 26 vuotta kestäneen kirouksen SM-liigan välierien kotipeleissä perjantaina, kun Tappara kaatui Kivikylän areenalla numeroin 4-2 (2-1, 1-1, 1-0). Lukko sai otteluun unelma-alun, kun Petteri Nummelin vapautti neljän ja puolen minuutin kohdalla Erik Riskan läpiajoon ja pedersöreläinen niittasi kiekon varmasti maalii...

Lukon ja Tapparan välieräsarja jatkui keskiviikkona Tampereella "vuoroin vieraissa" -periaatetta noudattaen. Tällä kertaa oli Lukon Ville Vahalahden vuoro iskeä ratkaisu jatkoerässä, mikä tietää pelien jatkumista perjantaina Kivikylän Areenalla Raumalla. Viiden pelatun ottelun jälkeen Tappara johtaa sarjaa voitoin 3-2.

- Tasaisi...

Facebook

facebook »

Twittter

twiitit »

Lounaslista

  • ROSVOPAISTIKIUSAUSTA (L,G)
  • MAKSA-PEKONIKASTIKETTA (L,G)

Lukkoshop

lukkoshop »

Pussilakana ja tyynyliinasetti
39.00 € Lisätietoja »

Siniset lapaset
15.00 € Lisätietoja »

Panoraamat

panoraamat »