Uutiset

uutisarkisto »

Rauman Lukon hyökkääjä Joni Nikolle suoritettiin keskiviikkona leikkaus, jossa selvisi myös miehen sairasloman pituus. Nikkoa ei lähtökohtaisesti nähdä alkavalla kaudella tositoimissa, sillä toipumisajaksi on arvioitu peräti 6 – 9 kuukautta.

Joni Nikko oli sivussa myös edelliskaud...

Rauman Lukko ja puolustaja Mikko Kousa ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen. Kousa korvaa uransa lopettamaan joutuneen Jyrki Välivaaran.

Lahtelaislähtöinen, 26-vuotias Kousa kiekkoili päättyneellä kaudella Helsingin Jokereissa.  Kovan laukauksen ja hyvän luistelun omaava kiekoll...

Rauman Lukon hyökkääjä Joni Nikko on loukkaantunut kesäharjoituksissa ja edessä on leikkaus. Toipumisajasta ei luonnollisesti ole vielä tietoa, mutta se selviää leikkauksen jälkeen.

Rauman Lukkoon hieman ennen kesäkuun puoliväliä vuoden mittaisen sopimuksen tehnyt 38-vuotias puolustaja Jyrki Välivaara joutuu lopettamaan uransa. Välivaaralla todettiin lonkkanivelessä vamma, joka ei mahdollista harjoittelemista eikä pelaamista.

- Lonkkanivel kipeytyi kesätreeni...

Rauman Lukko ja keskushyökkääjä Aaron Gagnon ovat allekirjoittaneet kahden (2) vuoden jatkosopimuksen.

Kesken viime kauden Ruotsin pääsarjan HV71:stä Raumalle keskushyökkääjien loukkaantumissumaa paikkaamaan saapunut Gagnon nousi nopeasti joukkueen ykkössentteriksi. 28-vuotias, 17...

Twittter

twiitit »

Panoraamat

panoraamat »