Liiga siirtyy runkosarjan lauantaiotteluissa 20 minuutin erätaukoihin

09.09.2017

Liigakaudella 2017–18 kaikissa runkosarjan lauantaiotteluissa pidetään pidennetyt 20 minuutin erätauot.

Liiga ja liigaseurat testasivat viime kaudella yksittäisissä otteluissa 20 minuutin erätaukoja. Erityisesti tarkkailtiin, kuinka pidennetty erätauko vaikuttaa ottelutapahtumaan sekä sen palveluiden kehittämiseen ja sujuvuuteen.

– Saimme pidennetystä erätauosta viime kaudelta hyvää palautetta ottelutapahtumien kaikilta osapuolilta. Palautteiden myötä oli helppo valinta ottaa 20 minuutin erätauot vakituisesti käyttöön lauantaina pelattavissa otteluissa, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kertoo.

Muina viikonpäivinä pelattavissa otteluissa pidetään edelleen normaali 18 minuutin erätauko.

Pidennetyt erätauot koskevat tällä hetkellä ainoastaan runkosarjassa pelattavia lauantaiotteluita.