Lukko palkitsee tällä kaudella kuukauden juniorit - syyskuun juniori on Ville Lehtinen

19.10.2017

Rauman Lukko yhteistyössä eri juniorijoukkueiden kanssa valitsee tällä kaudella joka kuukausi pelaajan, joka valitaan kuukauden junioriksi. Lukko haluaa näin korostaa joukkueurheilun merkitystä ja sitä edistäviä ominaisuuksia. 

Jääkiekossa ja ringetessä tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvän yhteishengen luominen, toisten auttaminen, kannustaminen ja tukeminen. Valintakriteereissä korostuu ennen kaikkea yhteen hiileen puhaltaminen ja se että ketään ei kiusata. 

Kuukauden juniorin palkitseminen tapahtuu aina seuraavan kuun edustuksen kotiottelussa jäällä samalla tavalla kuin muutkin palkitsemiset tapahtuvat.

 

Syyskuun kuukauden juniori on Ville Lehtinen E1-06 -joukkueesta.

Valmennuksen perustelut ovat seuraavat: 

Ville Lehtinen on todella iloinen, pirteä ja aktiivinen jääkiekkoilija, joka antaa aina kaikkensa. Villen iloisuus ja aktiivisuus tarttuu myös muihin pelaajiin joukkueen tapahtumissa esimerkillisyydellä ja kannustamisella, huumorinpoikasta mukana sopivasti viljellen. 

Ville tulee joukkueen kaikkien henkilöiden kanssa hienosti toimeen, niin muiden pelaajien, valmentajien, toimihenkilöiden kuin huoltajienkin, koska osaa ottaa kaikki joukkueen henkilöt ystävällisesti huomioon. Nuoresta iästä huolimatta tämä kenttien kahdensuunnan taistelija pystyy toimimaan luotettavasti, eikä pelkää kantaa vastuuta joukkueen sisällä.

 

Palkitseminen tapahtuu perjantaina 20.10. Kivikylän Areenalla pelattavan Lukko-HPK -ottelun alussa.