Tunnusta sinikeltaista väriä fanipaidalla, lue tilausohjeet!

11.10.2017

Hanki nyt itsellesi Rauman Lukon fani- tai pelipaita ja tunnusta väriä. Voit tilata paidan itsellesi tai lahjaksi Lukon toimistolta osoitteesta Kuninkaankatu 3 (arkisin klo 9.00-16.00) tai verkkokaupasta Lukkoshop.fi. Tilauksen voi tehdä myös kotiotteluiden yhteydessä Kivikylän Areenan LukkoShopissa. Fani- ja pelipaitatilaukset tehdään toimistolta tehtaalle joka viikon perjantai klo 13.00. 

Pelipaidat tulevat tehtaalta seuraavan viikon perjantaina, jonka jälkeen lähetämme tekstiviestin paidan saapumisesta tai vaihtoehtoisesti jos paita tilattu verkkokaupasta, laitamme paidan postiin. Postiin viemisestä kuluu noin 2-3 arkipäivää, kunnes paita on perillä. Mikäli viikon sisällä paidan postituksesta et ole saanut ilmoitusta Postilta lähetyksen saapumisesta, olethan yhteydessä Lukon toimistolle, niin annamme lähetystunnuksen, jonka kanssa voit noutaa paketin postista.
 

Hinnat:

Lasten fanipaita 75€

Aikuisten fanipaita 100€

Aikuisten aito pelipaita 180€
 

Koot: 

Lapsille 100cm, 120cm, 130cm, 140cm, 160cm

Aikuisille M-XXXXL
 

Paita on saman hintainen halusit sen sitten omalla nimi- ja numeropainatuksella tai Lukon liigapelaajan nimellä ja numerolla. Voit valita paidan väriksi sinisen tai keltaisen, mainoksilla tai mainoksettomana.

Kun fani- tai pelipaita tilataan ja noudetaan Lukon toimistolta, siihen ei lisätä muita kuluja. Mikäli paita tilataan verkkokaupasta, on postimaksu 9,90€/tilaus.

 

Huom! Mikäli haluat fanipaidan jouluksi, pyydämme tekemään tilaukset marraskuun aikana, jotta toimitukset ehtivät varmaksi joululahjaksi.