Lukko kunnioittaa satavuotiasta Suomea sinivalkoisilla pelipaidoilla

23.11.2017

Rauman Lukko juhlii satavuotiasta Suomea perjantaina 1.12. Kivikylän Areenalla pelattavassa Lukko-Sport -ottelussa. Kunnioittaakseen kotimaamme juhlapäivää, Lukko vaihtaa ensimmäisen erän ajaksi pelipaitansa sinikeltaiset värit sinivalkoisiksi.

Kyseiset pelipaidat huutokaupataan ottelun jälkeen Sandels Saluunassa.

Itse ottelutapahtuma on osa virallista Suomi100-ohjelmaa. Ottelu käynnistyy Karin 6. musiikkiluokan esittämällä Maamme-laululla. Lukko on kutsunut tapahtumaan lähialueen sotaveteraaneja ja yksi heistä pudottaa ottelun aloituskiekon.

Katsomoon jaetaan 1000 kappaletta Suomi100-lippuja ja -tarroja. Yleisöä pyydetään pukeutumaan teeman mukaisesti sinivalkoiseen vaatetukseen.

Voit valmistautua juhlamatsiin ostamalla liput tiistain KooKoo-otteluun Rauman Lukon toimistolta ja saat kaupan päälle yhden lasten virallisen Leijonat-fanituotteen. Tarjolla pelipaitoja ja collegepaitoja. Myös kausikorttilaiset voivat hakea yhtä korttia vastaan yhden lasten Leijonat-tuotteen. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Suomi100-juhlaottelu Lukko-Sport Kivikylän Areenalla 1.12. klo 18.30, otteluisäntänä toimii Paloff. Lue lisää ottelutapahtumasta täältä.

Liput otteluun Rauman Lukon ennakkomyyntipisteistä sekä Ticketmasterin verkkokaupasta ja lippukaupoista.