Osallistu Joulupuu-keräykseen – pehmolelut jäälle Lukko-Ässät -ottelussa 8.12.!

01.12.2017

Seuraava Satakunnan paikallistaistelu käydään Kivikylän Areenalla perjantaina 8.12. Ottelu on samalla myös jo perinteeksi muodostunut pehmolelupeli eli yleisöllä on mahdollisuus osallistua Joulupuu-keräykseen.

Ota siis pehmolelu mukaan ja voit lahjoittaa sen vähävaraisille Rauman seudun lapsille heittämällä pehmolelun jäälle ottelun ensimmäisen erän päätyttyä.

Myös Rauman Lukko ottaa osaa Joulupuu-keräykseen. Seura tilasi sinikeltaisia Hokikaakat -pehmoleluja, joita varustavat Janne Niskalan, Kaapo Kähkösen ja Ville Vahalahden pelinumerot. Kyseiset pelaajat toimittavat nimikirjoituksillaan varustetut Hokikaakat Joulupuu-keräykseen.

Hokikaakat on kahden nuoren miehen Atte Kolistajan, 15, ja Tomi Viikin,16, idea, jonka tuloille he kustantavat oman jääkiekkoharratuksensa.

- Nuorten miesten hieno idea ja yritteliäisyys tekivät meihin suuren vaikutuksen. Halusimme olla tukemassa Aten ja Tomin toimintaa, jolla he mahdollistavat itselleen lajin harrastamisen. Samalla pääsemme jakamaan iloa myös eteenpäin näillä sinikeltaisilla hokikaakoilla, Lukon markkinointi- ja tapahtumapäällikkö Mikael Eklöf kertoo.

Tutustu Hokikaakat-pehmoleluihin ja tarinaan niiden takana täällä.

Lukko-Ässät Kivikylän Areenalla perjantaina 8.12. klo 18.30.

Liput otteluun täältä.