Alumni All Star -hyväntekeväisyystapahtumassa tähtikokoonpanot!

10.08.2018

Toinen perättäinen Alumni All Star -hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään tänä vuonna Raumalla Kivikylän Areenalla perjantaina 17.8.

Tapahtuma alkaa klo 12.00 Tulevaisuusseminaarilla. Seminaarin jälkeen klo 17.00 avataan Kivikylän Areenan ovet, jolloin alkaa ylätorille IS Foorumi, joka myös televisioidaan IS-TVssä. Foorumissa haastatellaan tunnettuja kiekkopersoonia yleisön edessä.

Klo 18.30 alkaa Länsirannikon Alumnin ja Liiga Alumnin välinen ottelu, jossa pelataan kaksi täysiaikaista erää ja niiden loputtua ”Skill competition” taitokilpailu, jossa lajeina on nopeusluistelu, tarkkuuslaukaukset, kovin laukaus ja rangaistuslaukaukset. Ottelun alussa on luvassa alkushow, jossa käytetään erittäin voimakkaita ääni- ja valotehosteita. Huomioithan tämän, mikäli olet erinäisistä syistä herkkä voimakkaille ääni- ja valoefekteille.

Joukkueet on koottu edellisen vuoden malliin niin, että noin puolet pelaajista on legendoja ja loput nykyisiä NHL-pelaajia  joiden joukkoon valitaan aina myös tulokaspelaajia. Länsirannikon joukkue on koottu Lukon, TPSn ja Ässien entisistä pelaajista ja mukana on myös pari nykyistä liigapelaajaa. Joukkueiden kokoonpanot löydät tämän uutisen alta.

Tämän vuotisen ottelun erityisteemana on ”Sormusten Herrat” ja paikalle on kutsuttu kaikki suomalaiset Stanley Cupin voittaneet pelaajat ja myös aikanaan WHA:n Avco Trophyn voittaneet pelaajat. Paikalle on kutsuttu myös kaikki suomalaiset agentit, jotka ovat saaneet Stanley Cupin voittosormukset.

Ottelu on raumalaisen kiekkolegendan Petri Vehasen uran päätösottelu.

Tapahtumassa ei aikataulullisista syistä voida järjestää erillistä nimikirjoitusten jakotilaisuutta. Tähtipelaajien nimikirjoituksia on mahdollista saada sillä hetkellä, kun joukkueiden bussit saapuvat Kivikylän Areenan Nortamonkadun puolelle noin klo 16.30. Pääovien läheisyyteen tehdään aitaus, jonka luona nimikirjoituksia voi pyytää.

Osta liput Alumni All Stars -otteluun tästä.

Lisätiedot:

Liiga Alumni
Matti Porvari
Toiminnanjohtaja
p. 040-7798042
matti.porvari@liiga.fi

 

Joukkueiden kokoonpanot:

Tuomareina toimivat Arto.I.Järvelä, Jari Levonen, Janne Rautavuori ja Henrik Tukia.

Lisäksi joukkueisiin saattaa tulla vielä pari-kolme vahvistusta kun tietyt asiat varmistuvat, mukaan luettuna Liiga Alumnin toinen maalivahti.