Lahden Pelicans 25. Pitsiturnauksen voittajaksi

03.08.2018

Historian 25. Pitsiturnaus pelattiin perjantaina Kivikylän Areenalla. Mestaruuteen marssi tällä kertaa Lahden Pelicans, joka kukisti kaksi edellistä kertaa Pitsiturnaus-pystiä nostelleen TPS:n maalein 2-0. Pelicans eteni turnausvoittoon täysin puhtaalla pelillä, sillä lahtelaiset eivät hävinneet yhtään ottelua, eivätkä päästäneet yhtään maalia.

Isäntäjoukkue Rauman Lukon tie päättyi välieriin, jossa se taipui TPS:lle lukemin 2-5. Ottelussa sinikeltaisten osumista vastasivat avauserässä Eetu Koivistoinen ja 2.erässä ensimmäisen maalinsa miesten peleissä viimeistellyt Jesse Ruotsi.

Lukko eteni alkusarjan A-lohkosta jatkoon puhtaalla pelillä. Raumalaiset ottivat kauden ensimmäisessä Satakunnan paikallisottelussa Jere Fribergin ja Toni Koiviston maaleilla 2-1 voiton Ässistä. Toisessa ottelussa kaatui Jukurit. Ensimmäisen ottelunsa miesten tasolla pelannut maalivahti Kalle Nurmi nollasi mikkeliläiset 11 torjunnalla ja Jyri Marttinen iski Lukon ainoan osuman. Sinikeltaisten 1-0 voiton kruunasi Mark Aukin komeat veivit rankkarikisassa.

Jukurit-ottelussa nähtiin useita sinikeltaista debytantteja. Niklas Ylitalo hyökkäsi Lukon 1.ketjun, Jesse Ruotsi 2.ketjun ja Oliver Kinnunen 3.ketjun laidassa. Antti Palojärvi puolusti 1.parissa ja Jolle Nikander oli 10.hyökkääjä.

A-lohkosta alkusarjaan jäi molemmat ottelunsa hävinnyt Ässät ja B-lohkosta alkuillasta kotiin suuntasi niin ikään voitoitta jäänyt Vaasan Sport. Otteluiden lopputulokset ja tilastot löydät alta.

Rauman Lukko kiittää kaikkia Pitsiturnaukseen osallistuneita joukkueita ja paikalle saapuneita jääkiekon ystäviä sekä tapahtumassa työskennelleitä hienosta päivästä!

Pitsiturnauksen tulokset:

09:00 Pelicans-TPS 2-0 / RL-kilpailun voittaja: Pelicans
10:15 Lukko-Ässät 2-1 / RL-kilpailun voittaja: Ässät
11:30 Sport-Pelicans 0-1 / RL-kilpailun voittaja: Pelicans
12:45 Ässät-Jukurit 1-3 / RL-kilpailun voittaja: Jukurit
14:00 TPS-Sport 2-0 / RL-kilpailun voittaja: TPS
15:15 Lukko-Jukurit 1-0 / RL-kilpailun voittaja: Lukko

17:00 Lukko-TPS 2-5
18:15 Pelicans-Jukurit 1-0 vl.

20:00 TPS-Pelicans 0-2

Katso kuvat Pitsiturnauksesta täällä.

Lohko A (Pisteet / Maaliero / Tehdyt maalit)

Lukko 4 / +2 / 3
Jukurit 2 / +1 / 3
Ässät 0 / -3 / 2

Lohko B (Pisteet / Maaliero / Tehdyt maalit)

Pelicans 4 / +3 / 3
TPS 2 / 0 / 2
Sport 0 / -3 / 0