Santeri Suistio lainalle KeuPaan

14.08.2018

Rauman Lukko lainaa puolustaja Santeri Suistion Mestis-seura KeuPa HT:lle. Laina on voimassa toistaiseksi.

Lukolla on mahdollisuus kutsua tarvittaessa Suistio takaisin riveihinsä ja lainata keuruulaisseuralle tällöin joku toinen sopimuspelaajistaan. 

20-vuotias puolustaja on ollut mukana Lukon liigamiehistön kokoonpanossa kahden viime kauden aikana yhteensä 14 Liiga-ottelussa. Kevään 2017 nuorten SM-liigan pronssimitalistilla on Liiga-tasolla vielä pistetili avaamatta.

KeuPa HT on Suistiolle tuttu paikka, sillä hän on edustanut seuraa kausilla 2016-17 ja 2017-18 yhteensä 11 runkosarja- ja 15 pudotuspeliottelussa. Hän on kirjauttanut kyseisissä otteluissa yhteensä viisi syöttöpistettä. Lukko-kasvatti juhli viime keväänä KeuPa HT:n riveissä Mestiksen mestaruutta.

Suistio liittyy keuruulaisten harjoitusvahvuuteen tänään tiistaina.